logo
pages За нас

ЕВРОСИМОВСКИ Консалтинг ДООЕЛ Скопје е компанија која се занимава со Деловен Менаџмент Консалтинг во областа на имплементацијата на Меѓународните Стандарди ISO (International Standard Organization, ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000, ISO 22000, ISO 27001, OHSAS 18001), како и финансиски консалтинг за потенцијалните странски инвеститори во Република Македонија..

За Нас

companyОснована во 2006 година, компанијата ЕВРОСИМОВСКИ Консалтинг со своето реномирано портфолио на консултантски услуги, веќе има препознатлива база на клиенти, меѓу кои компании, државни институции – министерства и агенции, невладини организации.

ЕВРОСИМОВСКИ Консалтинг е долгогодишен член на Сојуз на стопански комори на Македонија, каде како активна членка значително придонесува кон унапредување на условите за стопанисување и поттикнување на развој на деловната клима во земјава.


ISO Стандардите

Претставуваат Меѓународен Систем за Квалитетно Управување (Менаџирање).


Квалитетот

photo Се однесува на сите оние поединости на услугата кои ги бара корисникот на услугата (дефинирање на сите видови корисници)

Квалитетно управување подразбира:

photo • Да се обезбеди задоволување на квалитативните барања на корисникот на услугата
• Да се обезбеди континуирано подобрување

Обуки и тренинзи

photo Се вршат согласно потребите на клиентите, во насока на согледување на можностите за подобрување на секојдневното работење преку успешна имплементација на меѓународните стандарди.

Анализа на пазарот

photo Физибилити студии се спроведуваат согласно потребите на клиентите и насочување на истите кон најсоодветните опции за развој на нивниот бизнис.

1

Cras pharetra posuere eros. Donec ac eros id diam tempor faucibus. Fusce feugiat consequat nulla. Vestibulum tincidunt vulputate ipsum.

2

Cras pharetra posuere eros. Donec ac eros id diam tempor faucibus. Fusce feugiat consequat nulla. Vestibulum tincidunt vulputate ipsum.

3

Cras pharetra posuere eros. Donec ac eros id diam tempor faucibus. Fusce feugiat consequat nulla. Vestibulum tincidunt vulputate ipsum.

1

Cras pharetra posuere eros. Donec ac eros id diam tempor faucibus. Fusce feugiat consequat nulla. Vestibulum tincidunt vulputate ipsum.

2

Cras pharetra posuere eros. Donec ac eros id diam tempor faucibus. Fusce feugiat consequat nulla. Vestibulum tincidunt vulputate ipsum.

3

Cras pharetra posuere eros. Donec ac eros id diam tempor faucibus. Fusce feugiat consequat nulla. Vestibulum tincidunt vulputate ipsum.