Oбука за GDPR Офицер за заштита на податоци

Обуката за GDPR Офицер за заштита на податоци ќе се одржи online од страна на акредитирана сертификациона куќа LRQA (Lloyd’s Register) во времетраење од два дена на 1 и 2 февруари 2022.

Учесниците на обуката ќе добијат акредитирани сертификати за GDPR Data Protection Officer од страна на сертификационата куќа LRQA.

 

 

 

 

Предмет на обуката
РЕГУЛАТИВА (ЕУ) 2016/679 ОПШТА РЕГУЛАТИВА ЗА ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ (GDPR–General Data Protection Regulation) за заштита на физичките лица во однос на обработката на личните податоци и за слободното движење на тие податоци.


Информации за обуката:

  • Времетраење: 2 дена
  • Датуми: 1 и 2 февруари 2022
  • Реализација на обуката: online
  • Предавач: Симеон Димитров (сертифициран GDPR обучувач)
  • Работни материјали: англиски јазик
  • Работен јазик: англиски јазик

Цена за обука на еден учесник од компанија 350 ЕУР +18% ДДВ
Цена за обука на два учесници од компанија 300 ЕУР +18% ДДВ (по учесник)
Цена за обука на три учесници од компанија 250 ЕУР +18% ДДВ (по учесник)

 

Ве молиме Вашиот интерес за учество на обуката да го пријавите на следниов меил: frosina@evrosimovski.mk или на телефон: 076 397 077 - Фросина; 076 383 858 - Ана.